Zgjidh destinacionin
vajtje
Stacioni i Nisjes:
Stacioni i Arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
Data Nisjes :
Data kthimit

 

 
 

Kur udhetoni me kompanine tone ju lutemi te keni parasysh pikat e poshtepermendura

Kur udhetoni me kompanine tone ju lutemi te keni parasysh pikat e poshtepermendura
1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit, kontrollit ne dogane ose te ndonje shkaku tjeter qe nuk varet nga ne.
2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 60 min perpara nisjes se autobusit.
3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes, bileta quhet e konsumuar.
4. Zoteruesit e biletave vajtje- ardhje me kthim te pa caktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 7 dite para udhetimit.
5. Bileta nuk kthehet, mund te behet shtyrja e udhetimit ne marreveshje me agjensine 3 dite para skadences se biletes.
6. Agjensia nuk eshte e detyruar te coje pasagjeret ne vendet ose ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.
7. Agjensia nuk mban asnje pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te jene nen mbikqyrjen e pasagjerit gjate gjithe kohes se udhetimit dhe ngarkim- shkarkim.
8. Pasagjeret duhet te kene me vete pashaporte dhe dokumente te tjera te nevojshme per kalimin ne dogane.
Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.
9. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta e plote.
10. Rregullore per femijet:
a) Femijet 0-2 vjec paguajne vetem taksat portuale dhe jane pa te drejte ulje ne autobus.
b)Femijet 2-12 vjec paguajne 70% te biletes me te drejte ulje.
c) Femijet mbi 12 vjec paguajne bilete te plote.
d)-Ne rast se pasagjeri eshte kthyer 1 here ne kufirin shqipetar dhe do te riudhetoje ka te drejte ta riperdori dhe 1 here bileten brenda 1 muaji pa paguar asgje per kete ai duhet te mari kontakt me agjensin ku ka prere bileten.
 

 

  Login

Username :
Password :
 

Privatesia - Ndihma - Siguracionet - Klientela - Partneret - Copyright 2011 AlbAsp.com Powered by AlbAsp